Lavt selvværd

Ønsker du at finde dit selvværd og at slippe lavt selvværd?

I terapi kan du finde din særlige værdi og de talenter, der er specielle for dig. Sammen dykker vi ned i din følelse af at have værdi. Du kan få hjælp til at lære din værdi at kende og blive fortrolig med den, så den kan blive en ressource og et anker for dig.

Har du et lavt selvværd, overser du let dine ressourcer og talenter. Du stirrer dig blind på det, du har svært ved, og føler dig forkert. Måske bliver du jaloux eller misundelig på andre.

Du er tilbøjelig til at have fokus på andre i stedet for på dig selv. Du sammenligner dig med andre, og finder svar på sine spørgsmål ved at spørge andre i stedet for dig selv. Måske tror du, at andre er lykkeligere, klogere, mere betydningsfulde osv., end du selv er.

Du savner et holdepunkt og en ro inde i dig selv, en tro på dit eget værd. Du kan føle, at du ikke er værd at elske, og at du ikke selv kan elske andre. Du kan tvivle på din ret til at have et ordentligt liv, eller på din ret til at være i livet i det hele taget.

Selvværd er forskellig fra selvtillid. Selvværd handler om den du er, din kerne eller dit selv. Dit værd som menneske. Selvtillid handler om dine evner og egenskaber. Du kan godt have selvtillid, uden du har et højt selvværd.

Følelsen af lavt selvværd er ofte forbundet med et lavere energiniveau i kroppen. Du vil måske spænde i nogle af dine muskler, og dit åndedræt vil være besværet. I stedet for at bruge din energi og dine kræfter på at nå dine mål og glæde dig over livet, hænger du mere eller mindre fast i et lavt energiniveau. I tristhed og i et uroligt nervesystem.

Du kan have haft det sådan længe og have vænnet dig til det. Måske tankerne om dit lave selvværd kører som et slags lydbillede i baggrunden af din opmærksomhed.

Du kan få hjælp til at finde din særlige værdi og de talenter, der er specielle for dig!

Lisbeth Nuka Pedersen

Psykoterapeut MPF - Speciale i dybe, ordløse tilstande.

Går du blank? ...  se her ...

Lavt Selvværd og Selvværd. Få Hjælp til at finde dit Værd og din Tro på Dig Selv i Psykoterapi hos Erfaren Psykoterapeut MPF Kbh. og Kalundborg!

Info

København
Eskildsgade 15, 1. tv.

1657 København V.

Kalundborg

Ørnevej 32
Helles Klint, Røsnæs
4400 Kalundborg

Tlf.: 40 89 36 16

Mail: mail@lisbethnuka.dk  

Emner

Emner, jeg har stor erfaring med: 

Lavt selvværd

Angst

Depression

Traumer

Misbrug

Stress