Grønlændere

Mit forhold til grønlændere

Jeg tager meget gerne grønlændere i terapi i min private praksis.

Jeg har et stort engagement i og kærlighed til grønlændere og Grønland. Jeg har levet og arbejdet i Nuuk fra 1983 – 90 og har i perioden 2002 - 2015 arbejdet med grønlændere i Danmark for Kofoeds Skoles Grønlænderafdeling.

I Miteq, et bofællesskab for hjemløse, grønlandske kvinder og med overnatningskurser i psykoterapi på Louisestiftelsen, Kofoeds Skoles kursusejendom i Sorø. Jeg arbejder som psykoterapeut og social vicevært for Kofoeds Skole.

Bofællesskabet Miteq har december 2011 modtaget Socialt Udviklingscenters (SUS) pris tildelt af tidligere socialminister, Åse Olesen. For det gode formål det tjener, og for de gode resultater vi skaber der.

Jeg føler mig godt hjemme i grønlandsk kultur og væremåde og har ihærdigt forsøgt at lære grønlandsk. Jeg kender en del ord og forstår lidt, men kan ikke klare mig kun på grønlandsk. Personligt føler mig beriget i samvær med grønlændere, jeg føler mig mere mild og åben, end jeg ellers er.

Lisbeth Nuka Pedersen

Psykoterapeut MPF - Speciale i dybe, ordløse tilstande.

Går du blank? ...  se her ...

Lisbeth Nuka Pedersen har et stort engagement i og kærlighed til grønlændere og Grønland og et dybt kendskab til den grønlandske psyke og sjæl

Info

København

Eskildsgade 15, 1. tv.

1657 København V.

Kalundborg

Ørnevej 32
Helles Klint, Røsnæs
4400 Kalundborg

Tlf.: 40 89 36 16

Mail: mail@lisbethnuka.dk